Vincle presenta a la Plaça del llibre de Castelló “Crònica de la cadència” i “Clar i ras”

Tornen les presentacions presencials de Vincle Editorial, i ho fan dins el marc de la Plaça del Llibre de Castelló, que fins diumenge es celebra a la capital de la Plana, amb una doble cita. Diumenge 18 d’octubre a les 11:15 Aina Garcia-Carbó presentarà la seua obra “Crònica de la cadència“, guanyadora del premi Teodor Llorente de la Pobla de Vallbona en la seua modalitat de poesia.

A les 11:45 arriba el torn de “Clar i ras. Parlem del càncer“, amb la seua autora, Àngels Royo Peiró. Les dues presentacions comptaran amb la presència de Manolo Gil, i tindran lloc a la plaça Santa Clara, ubicació de les activitats i de les casetes de venda de la Plaça del Llibre de Castelló.

Per segon any consecutiu, la Plaça del llibre torna a Castelló disposada a convertir la plaça Santa Clara en un gran aparador de les publicacions en valencià. En aquesta edició, que tindrà lloc del 15 al 18 d’octubre, els professionals de la paraula seran els grans protagonistes, amb vora 60 autors i autores convidats i més de 30 activitats programades. I és que, enguany, reivindicar la cultura és més necessari que mai, per això, la Plaça vol inundar de llibres els carrers de la capital de la Plana.

Durant les quatre jornades de la Plaça, els visitants podran descobrir nous títols per a les seues biblioteques personals, però també podran gaudir de presentacions, taules redones, presentacions de noves publicacions, trobades amb autors, contacontes i altres actes protagonitzats per la paraula. Entre les activitats programades destaquen cites com “Poesia i antipoesia: l’oposició de noves tendències”; “Maternitat novel·lada. La realitat dins la ficció”; “Escriptors valencians editats a Catalunya” o “Traduccions al català. Atrapa la llebre i el procés de traducció.” 

Contacta amb Vincle

1

Escriu allò que busques i ENTER per buscar

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca