Política de devolucions

La llei indica que vostè té dret a tornar el producte en un termini de 14 dies naturals sense necessitat de justificar-ne les causes.

 

Per a exercir exercir el dret de desistiment, haurà de comunicar-ho a Altriam Media&Events, SL (mercantil propietària de la marca VINCLE EDITORIAL) mitjançant correu electrònic a info@vincleeditorial.com. Tot i que no és obligatori, té vostè l’opció d’emplenar i enviar electrònicament el model de formulari de desistiment o qualsevol altra declaració inequívoca a través del nostre lloc web [insertar enllaç]. Si recorre a aquesta opció, li comunicarem sense demora en un suport durador (per exemple, per correu electrònic) la recepció de l’esmentat desistiment.

 

En cas de devolució del producte per part seua, li retornarem tots els pagaments rebuts de la seua part sense cap demora indeguda i, en tot cas, com a molt tard 14 dies naturals a partir de la data en què se’ns informe de la seua decisió de tornar el producte. Procedirem a efectuar el reemborsament utilitzant el mateix mitjà de pagament emprat per vostè per a la transacció inicial, llevat que hi haja disposat expressament el contrari; en tot cas, no incorrerà en cap despesa com a conseqüència del reemborsament.

 

Haurà de retornar o lliurar directament el producte a VINCLE EDITORIAL. C/Adressadors 13-3. 46001 Valènciapresencialment o per correu ordinari sense cap demora indeguda i, en qualsevol cas, com a molt tard al termini de 14 dies naturals a partir de la data en què ens comunique la seua decisió de tornar el producte. Es considera complert el termini si efectua la devolució dels béns abans que hagi conclòs el termini.

 

MODEL DE FORMULARI DE DEVOLUCIÓ

 

A l’atenció de Xavier Bellot Tarazona info@vincleeditorial.com:

 

– Per la present li comunique la meua decisió de tornar el llibre adquirit en el seu web (INSERTAR NOM DEL LLIBRE)

 

– Encomanat el –—————- i rebut el ————————

 

– Nom del consumidor i usuari o dels consumidors i usuaris: ——————————

 

– Domicili del consumidor i usuari o dels consumidors i usuaris ————————-

 

– Data———————————————-

Contacta amb Vincle

0

Escriu allò que busques i ENTER per buscar

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca