“Ho faré igualment” i “Crònica de la cadència”, les propostes de Vincle Editorial per a l’estiu

Vincle Editorial aposta per la producció bibliogràfica amb dos nous llançaments que arriben a les llibreries durant aquest mes de juliol i que volen contribuir a la tornada a la normalitat també en les indústries culturals. Es tracta de la novel·la Ho faré igualment , de Jeroni Muñoz, i del poemari Crònica de la cadència, d’Aina Garcia-Carbó. Els dos títols foren guardonats en els Premis Literaris Teodor Llorente 2020, atorgats per l’ajuntament de la Pobla de Vallbona.

Amb tots els elements propis del gènere, la novel·la Ho faré igualment ens endinsa en els ambients sòrdids de la corrupció política de la mà de dos policies que investiguen un assassinat on es troba involucrada una jove prostituïda dels setze anys. Una història trepidant que reflexiona sobre el poder i els seus abusos. Amb aquesta novel·la , Jeroni Muñoz (Manresa, 1973) s’estrena amb el gènere negre.

Jeroni Muñoz Soler (Manresa, 1973) Llicenciat en dret, és advocat en el sector públic i escriptor. Participa en diferents projectes vinculats a les arts, producció cultural i pensament fora dels àmbits d’influència de les grans ciutats. Ha publicat Un vestit curt, del color de la sorra d’una platja vorejada de pins i El torb sobre el mar ( 32è Premi de narrativa Vila de Puçol) Amb Ho faré igualment. Novel·la guanyadora del Premi Teodor Llorente de Novel·la Negra 2020 de La Pobla de Vallbona, s’estrena en el gènere negre, continuant l’exploració de les relacions i del valor cultural de la quotidianitat com un acte de compromís amb les persones.

Per la seua banda, Crònica de la cadència és un poemari que parteix de la reflexió filosòfica suggerida per la lectura d’autors com Hume, Montaigne o Hannah Arendt. Aina Garcia-Carbó (Castelló de la Plana, 1993). Escriptora i poeta. Graduada en Magisteri d’Educació Infantil per la Universitat Jaume I i màster en Literatura Infantil, Juvenil i Llibres per la UAB-Banco del Libro de Veneçuela, és presidenta d’El Pont Cooperativa de Lletres i col·labora amb diferents revistes i publicacions com a critica literària. Entre les seues publicacions destaquen la participació en el llibre col·lectiu Nosaltres, les fusterianes, la novel·la juvenil Les detectives i el banquet de carxofa, i els poemaris Rere la paraula i El cor heretge (Premi València de Poesia-Institució Alfons el Magnànim- Diputació de València). Amb Crònica de la cadència ha guanyat el Premi Teodor Llorente de Poesia 2020 de La Pobla de Vallbona.

Contacta amb Vincle

0

Escriu allò que busques i ENTER per buscar

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca