Vincle Editorial estudia en el seu segon llibre l’èxit de Caixa Popular

book-mockup-2L’estudi del cas d’èxit de Caixa Popular dins el sector financer valencià és l’objecte de Caixa Popular. Un model de banca cooperativa, social i diferent, segon llibre de Vincle Editorial, que es llança simultàniament en valencià i castellà.

L’obra està escrita pels professors Vanessa Campos i Climent, Doctora en Economia Social, i Joan Ramon Sanchis Palacio, Catedràtic de la Universitat de València i Director de IUDESCOOP,, i descriu la trajectòria de Caixa Popular al llarg dels seus quasi 40 anys de historia, analitzada des d’una visió externa i professional el seu model de negoci.

Per la seua condició de cooperativa de treball associat i de segon grau, el seu model està basat en la democràcia i en la cooperació, sent diferent a la resta de bancs i caixes. Es tracta d’un banc que està governat pels seus treballadors, en la seua condició de socis de treball, i per les seues cooperatives clients, en la seua condició de cooperatives associades; la qual cosa li dona un caràcter diferenciador molt evident.

Caixa Popular ha aconseguit sobreviure en unes condicions econòmiques solvents, a la vegada que ha realitzat una tasca clau en el desenvolupament del cooperativisme de Treball Associat valencià, assessorant i orientant altres cooperatives en la seua creació i posterior creixement, a més de finançar les seues activitats.

La presentació de Caixa Popular. Un model de banca cooperativa, social i diferent tindrà lloc el proper dimarts 28 d’abril a les 19,30 hores la Fira del Llibre de València. En l’acte intervindran, a més dels autors, Josep Maria Soriano, president de Caixa Popular; Vicent Soler, degà de la Facultat d’Economia de la Universitat de València, i Manuel Ferrer, consultor emèrit de Deloitte.

Sobre els autors
Vanessa Campos i Climent és doctora en Economia Social i Cooperatives per la Universitat de València, professora ajudant doctora del Departament de Direcció d’Empreses “J.J. Renau Piqueras” i investigadora de l’Institut d’Investigació en Economia Social, Cooperativisme i Empreniment (IUDESCOOP) de la mateixa universitat. Coautora d’El modelo Consum, en aquesta mateixa col•lecció. Ha participat en diversos projectes d’investigació d’àmbit nacional i internacional.

Joan Ramon Sanchis-Palacio és catedràtic d’Universitat, Director d’IUDESCOOP, director del Màster Universitari en Economia Social de la Universitat de València. Consultor estratègic especialitzat en Administració i direcció d’empreses Cooperatives i d’Economia Social. És autor dels llibres La banca que necesitamos i Las cooperativas de crédito en España, i en aquesta mateixa col•lecció és coautor d’El modelo Consum.

Sobre Vincle
Vincle és una iniciativa editorial especialitzada en literatura empresarial. El seu principal objectiu és contribuir a l’anàlisi i difusió de casos d’èxits d’empreses sòlides amb implantació a la Comunitat Valenciana, que són referents en diversos sectors de l’activitat econòmica nacional o internacional.

Els llibres, escrits en un to divulgatiu i de fàcil lectura, estan dirigits a tots els interessats en temes econòmics i empresarials.

Caixa Popular. Un model de banca cooperativa social i diferent és el segon títol de l’editorial, després d’El modelo Consum. En ambdós casos l’edició ha comptat amb la col•laboració de la Facultat d’Economia de la Universitat de València.

 

Fitxa del llibre
CAIXA POPULAR
Un model de banca cooperativa, social i diferent
Autors: Vanessa Campos Climent y Joan Ramon Sanchis-Palacio

978-84-606-7679-9 (valencià)
978-84-606-7544-0 (castellà)
Editorial: Vincle (Altriam Media&Events, S.L.)
Data de l’edició: abril de 2015
Lloc de l’edició: València
Enquadernació: Rústica
Medidas: 12 cm X 20 cm
Nº Pág.: 166
Idiomes: Valencià / castellà
P.V.P. : 14€ (IVA inclós)

Contacta amb Vincle

0

Escriu allò que busques i ENTER per buscar

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca