CAIXA ONTINYENT
Más que palabras, hechos

Per què ha sobreviscut Caixa Ontinyent? Quin ha sigut el secret d’aquest èxit? Aquest llibre analitza el seu model de negoci i les claus de la seua estratègia. Una trajectòria amb un creixement equilibrat i responsable, ajustat als seus recursos i a l’entorn, però sense apartar-se dels seus valors tradicionals: la prudència, la cohesió dels treballadors amb l’equip directiu i el consell d’administració, i el foment de la confiança dels clients. Una aposta que manté l’esperit inicial de les caixes d’estalvis, arrelades als seus territoris i socialment responsables. Aquesta prudent forma d’actuar ha sigut qualificada en els fòrums financers com a “banca avorrida”; els autors del llibre la presenten com “la banca del sentit comú”. D’una manera senzilla i didàctica el llibre analitza la història de Caixa Ontinyent, la seua estratègia empresarial i les claus del seu èxit. Aquestes tres parts es complementen amb una cronologia comparada de les principals fites de la història de Caixa Ontinyent. El llibre està prologat per José Manuel Pastor, Degà de la Facultat d’Economia de València i Joaquín Maudos, Catedràtic de Fonaments de l’Anàlisi Econòmic de la Universitat de València, Director adjunt de l’Institut Valencià de Investigacions Econòmiques (IVIE) i col·laborador del Col·legi Universitari d’Estudis Financers (CUNEF).

Autors
José Pla Barber. Catedràtic d’Universitat d’Organització d’Empreses, Director del Màster en Estratègia d’Empresa de la Universitat de València, investigador associat John Dunning Center de la Universitat de Reading (U.K) i vicepresident d’European International Business Academy. És autor, entre altres, del llibre Dirección de Empresas internacionales.

Cristina Villar García. Doctora en Direcció d’Empreses i professora del Departament de Direcció d’Empreses “J.J. Renau Piqueras” de la Universitat de València. Professora convidada en les universitats de Reading (U.K.), Uppsala (Suècia) i Antioquia i ICESI (Colòmbia). És autora de diferents publicacions sobre estratègia, innovació i rendiment empresarial.

Ana Botella Andreu. Llicenciada en Ciències Econòmiques i màster en Internacionalització Econòmica i Comerç Internacional. Consultora en Estratègia d’Empresa, investigadora del departament de Direcció d’Empreses “J.J. Renau Piqueras” de la Universitat de València i docent de l’àrea de Direcció Estratègica.

Fitxa
ISBN: 978-84-608-7116-3
Editorial: Vincle (Altriam Media&Events, S.L.)
Any d’edició: 2016
Lloc d’edició: València
Enquadernació: Rústica
Format: 12×20 cm
Núm. Pàgs: 135
Idioma: Castellà
Preu: 14€

CAIXA ONTINYENT
Más que palabras, hechos

¿Por qué ha sobrevivido Caixa Ontinyent? ¿Cuál ha sido el secreto de este éxito? Este libro analiza su modelo de negocio y las claves de su estrategia. Una trayectoria con un crecimiento equilibrado y responsable, ajustado a sus recursos y al entorno, pero sin apartarse de sus valores tradicionales: la prudencia, la cohesión de los trabajadores con el equipo directivo y el consejo de administración, y el fomento de la confianza de los clientes. Una apuesta que mantiene el espíritu inicial de las cajas de ahorros, arraigadas en sus territorios y socialmente responsables. Esta prudente forma de actuar ha sido calificada en los foros financieros como “una banca aburrida”; los autores del libro la presentan como “la banca del sentido común”. De una manera sencilla y didáctica el libro analiza la historia de Caixa Ontinyent, su estrategia empresarial y las claves de su éxito. Estas tres partes se complementan con una cronología comparada de los principales hitos de la historia de Caixa Ontinyent. El libro está prologado por José Manuel Pastor, Decano de la Facultat d’Economia de València y Joaquín Maudos, Catedrático de Fundamentos de Análisis Económico de la Universitat de València, Director adjunto del Instituto Valenciano de Investigaciones Económicas (IVIE) y colaborador del Colegio Universitario de Estudios Financieros (CUNEF).

Autores
José Pla Barber. Catedrático de Universidad de Organización de Empresas, Director del Máster en Estrategia de Empresa de la Universitat de València, investigador asociado John Dunning Center de la Universidad de Reading (UK) y vicepresidente de la European International Business Academy. Es autor, entre otros, del libro Dirección de Empresas internacionales.

Cristina Villar García. Doctora en Dirección de Empresas y profesora del Departamento de Dirección
de Empresas «Renau Piqueras» de la Universitat de València. Profesora invitada en las universidades de Reading (UK), Uppsala (Suecia) y Antioquia e ICESI (Colombia). Es autora de diferentes publicaciones sobre estrategia, innovación y rendimiento empresarial.

Ana Botella Andreu. Licenciada en Ciencias Económicas y máster en Internacionalización Económica y Comercio Internacional. Consultora en Estrategia de Empresa, investigadora del departamento de Dirección de Empresas «Renau Piqueras» de la Universitat de València y docente del área de Dirección Estratégica.

Ficha
ISBN: 978-84-608-7116-3
Editorial: Vincle (Altriam Media&Events, S.L.)
Año de edición: 2016
Lugar de edición: València
Encuadernación: Rústica
Formato: 12×20 cm
Nº Págs: 135
Idioma: Castellà
Precio: 14€

Related Projects
Contacta amb Vincle

0

Escriu allò que busques i ENTER per buscar

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca