Els títols de Vincle es presenten a la Setmana de la Diversitat de Catarroja

Aquest dijous a partir de les 19 hores la sala multiusos de l’ajuntament de Catarroja (Camí Reial, 22, entrada per la Plaça Major) acollirà una taula sobre diversitat durant la qual es presentaran fins a quatre dels llibres publicats per Vincle Editorial. L’acte comptarà amb la presència de Fani Grande, autora de Jo sóc així i això no és un problema; Patricia Estellés i Guillem Montoro, autors del llibre I si fores tu? i Josep Arrandis, autor del títol infantil El món de Pao. La taula serà presentada per Xavi Bellot, editor de Vincle, i també inclourà intervencions de representants d’APAMI, associació catarrogina de suport a persones amb diversitat funcional.

Amb el títol El món és divers i això no és un problema la taula presentarà els diferents llibres que tenen com a punt en comú la reivindicació de la diversitat. Jo sóc així i això no és un problema visibilitza la realitat de les persones transsexuals, i reivindica el seu dret a viure una vida en igualtat de condicions que qualsevol persona. I si fores tu?, per la seua banda, és una novel·la centrada en la problemàtica del bullying o assetjament escolar, posant en valor el el respecte a la diferència i el valor de l’amistat i la solidaritat. Adreçat al públic infantil, El món de Pao ens presenta un xiquet, Pao, que és feliç amb la seua família i els seus amics. Li agrada passejar per la seua ciutat i descriure-la amb els colors de les cases i les flors, les olors, les formes, els sabors dels menjars, però no pot escoltar els sons i els sorolls perquè Pao és sord, i això no és un problema.

La Setmana de la Diversitat s’està desenvolupant durant aquesta setmana a Catarroja, mostrat totes les vessants de la diversitats, amb documentals, taules rodones, presentacions i exposicions.

 

Contacta amb Vincle

0

Escriu allò que busques i ENTER per buscar