Vincle publica el nou llibre de Susana Gisbert, “Caratrista”

Vincle presentarà Caratrista, el nou llibre de narrativa juvenil escrit per Susana Gisbert, en la Fira del Llibre de València. A més de l’autora, intervindrà la Fiscal Superior de la Comunitat Valenciana, Teresa Gisbert, la presidenta del Consell Escolar de la Comunitat Valenciana, Encarna Cuenca i els editors Xavi Bellot i Manolo Gil el dia 29 d’abril a les 19:00 hores.

Caratrista és una obra dirigida als adolescents amb l’objectiu de mostrar la realitat de la violència de gènere i algunes claus que poden ajudar-los a identificar aquestes situacions i denunciar-les per tal d’evitar que es reproduïsquen. Una història que apel·la als lectors a posar-se en la pell de les dones maltractades i adonar-se de l’ambient que comporta per a tots els que les rodegen.

La història està contada des de la perspectiva d’una xiqueta que no comprèn què li passa a una companya que sempre sembla estar trista i que no aconsegueix adaptar-se a la resta de companys de classe. Una lliçó de la importància d’ajudar i protegir a totes les persones que es troben en una situació de maltractament.

Caratrista és una obra compromesa amb la responsabilitat d’educar en la igualtat real de gènere, però també en la tolerància i en la empatia, que resulten indispensables per superar-ho. Un llibre que, encara que la seua lectura és recomanable per a tots els públics, està dirigit als joves per destacar el seu paper en el rebuig d’aquests actes i la responsabilitat de no repetir-los

Susana Gisbert Grifo (València, 1966) és llicenciada en Dret per la Universitat de València. Actualment, és fiscal especialitzada en violència de gènere i portaveu de la Fiscalia Provincial de València. També ha publicat diverses obres com Mar de Lija o Remos de Plomo.

Carolina Calvo (València, 1975) és dissenyadora d’interiors i il·lustradora. Amb un estil molt personal ha col·laborat en diversos projectes compartits amb Susana Gisbert, com Balanza de género.

Contacta amb Vincle

1

Escriu allò que busques i ENTER per buscar

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca