Vincle publica “Solsticis”, premi Teodor Llorente de Poesia de La Pobla de Vallbona

Vincle edita Solsticis, l’obra d’Imma López Pavia guanyadora del premi Teodor Llorente 2019 en la categoria de Poesia que convoca l’ajuntament de La Pobla de Vallbona i que enceta la col·lecció Poesia de l’editorial valenciana. L’obra, amb il·lustracions de Rosella Reig, es presentarà a la Fira del Llibre de València el dia 1 de maig a les 19:00 hores.

Solsticis és una reflexió sobre el pas del temps, les relacions amoroses i el fet poètic entès també com temps i espai a la pàgina en blanc. Un reflex de les vivències de l’autora com a resultat de les seues relacions, el seu entorn i les seues lectures, perceptibles al llarg de les pàgines.

L’acte de lliurament del premi va comptar amb el suport de les màximes institucions amb la presència del President de les Corts, Enric Morera, i el Director General de Política Lingüística, Rubén Trenzano. El jurat va estar format per Jaume Pérez-Montaner, Àngels Gregori, Francesc Mompó i Manolo Gil, en representació de Vincle Editorial. Va actuar com a presidenta Beatriu Palmero, regidora de Cultura.

Immaculada López (Llanera de Ranes, La Costera, 1962) és filòloga i actualment exerceix com a professora de llengua i literatura en la ciutat de València. Ha participat en diverses antologies com Màtria, noves veus del PPCC (2013) i Mare Omnium. Antologia bilingüe catalano-portuguesa (2015). A 2015 comença el seu itinerari per la poesia amb l’obra Santuaris, premi Ciutat d’Alcoi i continuà amb Text-ures (2017), premi Vila de Benissa.

Contacta amb Vincle

1

Escriu allò que busques i ENTER per buscar

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca