A MI, QUÈ EM PASSA? Carme Morera i Tona Català

14,00

“Jo sóc Carme. Vaig nàixer a la ciutat de València el 9 del 9 del 99 amb 9 dits als peus. Des del primer moment mon pare i ma mare van intuir que jo seria diferent. A mi, em passen sempre moltes coses un poc rares i la gent em diu: “Carme, amb tot això, no podies fer un llibre?” Com que, a mi, em costa un poc d’escriure, una dia la mare em va dir. “Carme, tu vols que la mare et faça d’escriptora?” No vaig saber què em volia dir , però ara pense: fer d’escriptora d’un altre és que una fa tota la faena i l’altre es fa famós… A mi, m’encanta ser famosa perquè m’agrada fer-me fotos, i així tots em coneixen i, a més, en ma casa sempre em diuen que sóc un cas i que em passa de tot i que contar-ho és bo per a mi i per a tots perquè la gent, en general, no és normal. Veritat que hi ha molta gent que no és normal?”.

Categoria:

Descripció

«A mi què em passa?» és una selecció dels textos publicats en el blog «¿Me das un beso bonita?», que des de març de 2014 recull les vivències de Carme Morera escrites per sa mare, Tona Català. Al llarg de 90 pàgines descobrirem com és la vida de Carme contada amb grans dosis d’humor, però també de tendresa. Coneixerem les anècdotes més divertides, però també autèntiques lliçons de superació sense perdre el somriure, així com la mirada innocent però sense miraments de Carme davant fets de tota mena.

Autores

Autores

Tona Català (Biar, 1964) és periodista. Va formar part de l’equip de redacció de Canal Nou Ràdio en els seus inicis. Va treballar en el setmanari El Temps, TV3, Canal 9 i en diferents productores audiovisuals valencianes. A més, va fundar el digital Pica’m en 2009, i ha col·laborat amb diferents mitjans de comunicació.
Carme Morera (València, 1999) és la filla de Tona Català i la protagonista absoluta de «A mi, què em passa?». És una adolescent valenciana que, malgrat que no sap què li passa, tampoc li importa massa. Li agrada viure, riure i no callar-se ni una.

Il·lustradora

Cristina Durán (València, 1970) és llicenciada en Belles Arts. El 1993 va obrir amb Miguel Ángel Giner LaGRUAestudio. Ha realitzat il·lustracions per a editorials com Andana, Anaya, Bromera, Itbook, Santillana, Planeta, Tàndem o Teide. Pel que fa a còmic, ha publicat junt a Miguel Ángel Giner o amb altres autores els títols Una posibilidad entre mil, La máquina de Efrén, Pillada por ti, Enjambre, Viñetas de vida, El siglo de oro valenciano o Cuando no sabes qué decir.

Fitxa
ISBN: 978-84-608-7117-0
Editorial: Vincle (Altriam Media&Events, S.L.)
Any d’edició: 2016
Lloc d’edició: València
Enquadernació: Rústica
Format: 12×20 cm
Pàgines: 88
Idioma: Valencià

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “A MI, QUÈ EM PASSA? Carme Morera i Tona Català”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *