“Jo sóc així i això no és un problema” estarà dilluns a Onda

El proper dilluns 14 de maig a les 11:00 hores, l’escriptora Fani Grande visitarà el l’IES Serra d’Espadà d’Onda, a la Plana Baixa, per tal de portar a terme un taller sobre el seu llibre publicat per VINCLE “Jo sóc així i això no és un problema”, davant de més de 110 alumnes.

En Jo sóc així i això no és un problema es narra l’esforç que fan les persones trans per ser. Ser trans no és una elecció ni un capritx. Les persones trans no elegeixen nàixer trans i tenen dret a tindre la seua pròpia identitat perquè el dret a la identitat és un dels drets fonamentals de tot ésser humà. Un dret necessari per poder-se beneficiar dels altres drets fonamentals. Ser trans no és una cosa que passa als altres, és una cosa que passa a la societat i aquesta societat necessita abraçar la diversitat com l’única eixida possible a la intolerància, que és la llavor de la transfòbia.

Contacta amb Vincle

1

Escriu allò que busques i ENTER per buscar

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca