Jo sóc així i això no és un problema arriba a la seua segona edició

Després d’haver esdevingut el llibre en valencià més venut a la Fira del Llibre de València Jo sóc així i això no és un problema arriba a la seua segona edició. L’obra de Fani Grande ha aconseguit així el recolzament general del públic lector en valencià, que ha valorat l’aportació que l’autora fa a la visibilitat del col·lectiu de persones trans.

En Jo sóc així i això no és un problema Fani Grande narra l’esforç d’unes persones per a les quals “ser trans no és una elecció ni un capritx. Les persones trans no elegeixen nàixer trans i tenen dret a tindre la seua pròpia identitat perquè el dret a la identitat és un dels drets fonamentals de tot ésser humà. Un dret necessari per poder-se beneficiar dels altres drets fonamentals. Ser trans no és una cosa que passa als altres, és una cosa que passa a la societat i aquesta societat necessita abraçar la diversitat com l’única eixida possible a la intolerància, que és la llavor de la transfòbia”.

L’obra naix d’un encàrrec de l’editorial a Fani Grande, que ha invertit vora un any en plantejar i escriure Jo sóc així i això no és un problema, mitjançant la realització de nombroses entrevistes a persones trans i al seu entorn immediat, per construir així un text coral amb el denominador comú de la mirada personal i respectuosa de l’autora. Entre les persones i entitats que han participat en l’elaboració del llibre està Lambda, el col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals de València que rebrà 50 cèntims per cada exemplar venut de l’obra.

Contacta amb Vincle

1

Escriu allò que busques i ENTER per buscar

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca