Esta setmana, presentacions de VINCLE a Benifaraig i Borriana

VINCLE continua esta setmana amb la ronda de presentacions del seu catàleg per les comarques del País Valencià. Demà dijous 22 de juny estarem amb Fani GrandeJo sóc així i això no és un problema a Borriana, a partir de les 19 hores al Jardí Arqueològic del Centre Municipal de Cultura La Mercé, a la Plaça de la Mercé, s/n de Borriana. A més de Fani Grande intervindran Guillem Montoro, tècnic superior en igualtat de gèner i coordinador de la Fundació Daniela; Àlec Casanova, coordinador del grup d’assessorament en transsexualitat i vocal de recolzament legistatiu del col·lectiu Lambda de València i Manolo Gil, editor de Vincle. Vicent Granel, regidor de cultura de l’ajuntament de Borriana, presentarà l’acte, que compta amb la col·laboració de les regidories d’Igualtat i Cultura de l’ajuntament de Borriana.

Divendres 23 de juny serà el torn de la presentació d’A mi, què em passa? a Benifaraig. Les autores, Tona Català i Carme Morera, juntament amb Manolo Gil, presentaran el llibre a l’alcaldia de Benifaraig, al carrer Ferrer i Bigne, 47, A més de les autores també intervindrà Tamara Martínez, alcaldessa de Benifaraig.

 

Contacta amb Vincle

1

Escriu allò que busques i ENTER per buscar

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca