Cita amb els títols de Vincle a Sedaví i a Alcoi

Esta setmana els títols de Vincle es presentaran a Sedaví i a Alcoi. El proper dijous 18 de maig es presentarà La desfeta del sistema financer valencià a Sedaví (l’Horta Sud), en un acte organitzat per Compromís per Sedaví, després d’haver-se suspès per la pluja el que estava programat el passat mes de gener. L’acte es realitzarà la seu de la formació, al carrer Pintor Sorolla, 61 a partir de les 20 hores i comptarà amb la presència de Joan Ramon Sanchis i Palacio.

Divendres de matí arribarà el torn d’A mi, què em passa?, que visitarà de nou Alcoi per a portar endavant una activitat formativa al CIPFP BATOI – ALCOI, al carrer Societat Unió Musical 8. L’activitat es realitzarà amb l’alumnat del Cicle Superior d’Integració Social al saló d’actes del centre de 9:45 a 10:40, i hi participaran Carme Morera, Tona Català i Manolo Gil.

Contacta amb Vincle

1

Escriu allò que busques i ENTER per buscar

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca