Els títols de Vincle es presenten a Massalfassar, l’Alcúdia i Carcaixent

Després de la intensa 52 edició de la Fira del Llibre de València els títols del catàleg de Vincle Editorial tornen a la carretera per recórrer el país de dalt a baix. Així, Escrits contra el silenci serà presentat hui a Massalfassar (l’Horta Nord) en un acte que tindrà lloc en el Cafè de l’Infern, a la plaça de l’Església. Hi participaran Toni Mollà, Manolo S. Jardí, Fina Cardona i Manolo Gil. L’acte començarà a les 19,30 hores-

Divendres 5 de maig arribarà el torn de La desfeta del sistema financer valencià. Joan Ramon Sanchis i Palacio participarà en un sopar-xerrada al voltant del llibre al casal del Bloc de Progrés Jaume I de l’Alcúdia (la Ribera Alta), al carrer Sant Jaume 31 i a partir de les 21:30 hores.

Finalment, dissabte arribarà el torn de A mi, què em passa?, que es presentarà a Carcaixent (la Ribera Alta) en un acte organitzat pel col·lectiu “Carcaixent m’agrada” al Magatzem de RIbera, a la glorieta de l’Estació 5. En l’acte, que començarà a les 12,30 hores, intervindran Carme Morera, Tona Català i Lluís Candel.

 

Contacta amb Vincle

1

Escriu allò que busques i ENTER per buscar

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca