Booktrailer “Escrits contra el silenci”

Us presentem el booktrailer del llibre “Escrits contra el silenci“, de Toni Mollà, segon volum de la col·lecció Literatura de Vincle Editorial, realitzat per la productora audiovisual Bon Dia Comunicació.

El vídeo destaca alguna de les frases de Mollà que defineixen el contingut de l’obra, que és una petita falca contra el silenci a què ha estat sotmesa l’obra de Fuster i una reivindicació del seu llegat intel·lectual i, especialment, de l’obra de contingut més cívic. La primera part –“A propòsit de Joan Fuster” – la conformen articles dedicats a Joan Fuster i la seua obra. La segona –“A propòsit de l’obra cívica de Joan Fuster” – recull textos sobre la forma d’entendre Toni Mollà el propi país a partir d’una manera de mirar que va aprendre, segons confessa, llegint i escoltant Joan Fuster.

Contacta amb Vincle

1

Escriu allò que busques i ENTER per buscar

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca