Alcoi i Borriana viuen esta setmana presentacions de llibres de Vincle Editorial

_20170405_130447Esta setmana tenim doble cita amb “A mi, què em passa?”. Just un any després de la seua presentació el llibre de Carme Morera i Tona Català amb il·lustracions de Cristina Durán continua generant una gran interés arreu de les comarques valencianes. Així, el proper divendres serà presentat al Campus de la Universitat Politècnica de València a Alcoi, en un acte que també servirà per a realitzar la presentació prèvia del llibre “Levante UD, una SAD responsable y competitiva“, que serà el número 4 de la col·lecció Empreses de Vincle Editorial i que ha estat escrit per Borja RuizFrancisco Puig. Es l’acte participaran, a més del autors dels dos llibres, l’alcaldessa de Benillova, Anna Delia Gisbert, que presentarà “A mi, què em passa?”, Juan Serrano, president de l’Alcoyano, i el president de l’Associació Sant Jordi. Tancaran l’acte Rafael Climent, Conseller d’Economia i Enric Morera, president de les Corts Valencianes.

Tan sols unes hores després la troupe del Bonita On Tour arribarà a Borriana, on es presentarà el llibre a CMC La Mercé, a la Plaça de la Mercé, 2. A més de les autores intervindrà Santi Zorío. L’acte està organitzat per l’Ajuntament de Borriana i l’Agencia de Promoció del Valencià de la ciutat.

Contacta amb Vincle

1

Escriu allò que busques i ENTER per buscar

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca