Gata de Gorgos i Sella, properes presentacions del llibre “A mi, què em passa?”

Després de la presentació del passat dijous a Castellar “A mi, què em passa?” continua esta setmana amb el seu particular tour per les comarques del País Valencià amb dos nous actes.

Divendres 3 de març ens aplegarem a Gata de Gorgos (la Marina Alta) on presentarem el llibre a la Biblioteca Municipal (C/ de la Bassa) a partir de les 20 hores. Comptarem amb la intervenció de Carme, Tona i també de Pep Boira. L’acte està organitzat per l’Ajuntament de Gata de Gorgos.

El dissabte 4 de març no ens mourem de la Marina Alta, ja que anirem fins a Sella, on la Biblioteca Municipal acollirà a partir de les 19 hores una nova presentació, organitzada  pel col·lectiu cultural Tastaolletes. L’acte serà presentat per Àngel Domènech.

Contacta amb Vincle

1

Escriu allò que busques i ENTER per buscar

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca