Presentacions de “La desfeta del sistema financer valencià” a València i Vinaròs

cartell-definitiu-dia-16Durant els propers dies tindran lloc dues noves presentacions de “La desfeta del sistema financer valencià” a la ciutat de València i a Vinaròs, al Baix Maestrat.

Dimecres 14 de desembre al saló d’actes de la Facultat de Ciències Socials, a partir de les 18 hores, Joan Ramon Sanchis i Manolo Gil presentaran el llibre dins els actes de la Setmana de Treball social de Carrer i Transparència. L’acte es completarà amb una taula rodona sobre les consequències socials de la desfeta, en la qual hi participaran Joan Ramon Sanchis, F. Xavier Uceda (Delegat del Consell per al nou Model Valencià de Serveis Socials), Ferran Senent (Coord. de Serveis Socials Generals de l’Ajuntament de València) i Manuel Colomer (Plataforma d’Afectades per les Hipotèques), moderats per J.J. Navarro.

Dos dies després “La desfeta del sistema financer valencià” viatja fins a Vinaròs (el Baix Maestrat). La presentació serà el divendres 16 de desembre a les 7 de la vesprada a la biblioteca municipal de Vinaròs, a la plaça Hort dels Escribano, 4. L’acte està organitzat per l’Associació Cultural Jaume I de Vinaròs.

Contacta amb Vincle

1

Escriu allò que busques i ENTER per buscar

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca