Vincle Editorial presenta les seues novetats a la Fira del Llibre de València

Vincle Editorial presenta en el marc de la Fira del Llibre de València els seus tres nous títols, llançats de manera simultània el passat 20 d’abril.

Divendres 22 d’abril tindrà lloc la presentació del llibre «Caixa Ontinyent. Más que palabras, hechos». Serà la Sala Museu 1 a partir de les 19:30 hores, i comptarà amb la presència dels seus autors, José Pla, Cristina Villar i Ana Botella, a més de José Manuel Pastor, Degà de la Facultat d’Economia. Universitat de València; Antonio Carbonell, President de Caixa Ontinyent i de Vicent Soler, Conseller d’Hisenda i Model Econòmic de la Generalitat Valenciana.

El llibre «A mi què em passa?», de Carme Morera i Tona Català i il·lustrat per Cristina Durán, serà presentat també a la Sala Museu 1 dissabte 23 d’abril a les 19:30 hores. L’acte serà presentat pel músic Miquel Àngel Landete “Sènior”, que interpretarà quatre temes inèdits, i per Pere Fuset, Regidor Delegat de Cultura Festiva i portaveu de Compromís a l’Ajuntament de València.

«La desfeta del sistema financer valencià», de Joan Ramon Sanchis i Palacio, es presentarà dilluns 25 d’abril 2016 a les 19’30 hores. L’acte comptarà amb la presència de Sergi Pitarch, President de l’Unió de Periodistes Valencians i d’Ignacio Blanco, exdiputat d’EUPV a les Corts Valencianes.

Contacta amb Vincle

1

Escriu allò que busques i ENTER per buscar

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca