EL MODELO CONSUM
Una cooperativa responsable y sostenible

La de Consum és una història d’èxit col·lectiu, el d’una cooperativa que va nàixer en 1976 amb un xicotet supermercat a Alaquàs (valència). Trenta anys després, Consum té una àmplia xarxa de punts de venda amb forta presència en diverses comunitats autònomes, i ha consolidat un model de negoci que porta associats un gran nombre de valors socials.

Dividit en tres parts, el llibre analitza la història d’aquesta cooperativa valenciana, la seua estructura i model de negoci, així com les claus del seu èxit. Aquestes tres parts es complementen amb una cronologia comparada de les principals fites de la història de Consum. El llibre està prologat per l’economista Vicent Soler, aleshores Degà de la Facultat d’*Economia de València, i Emili Villaescusa, President de la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana.

Autors
Vanessa Campos i Climent és doctora en Economia Social i Cooperatives per la Universitat de València, professora ajudant doctora del Departament de Direcció d’Empreses “J.J. Renau Piqueras” i investigadora de l’Institut d’Investigació en Economia Social, Cooperativisme i Emprenedoria (IUDESCOOP) de la mateixa universitat. Coautora d’Caixa Popular, un model de banca cooperativa social i diferent, en aquesta mateixa col·lecció. Ha participat en diversos projectes d’investigació d’àmbit nacional i internacional.

Joan Ramon Sanchis i Palacio és catedràtic d’Universitat, Director d’IUDESCOOP, director del Màster Universitari en Economia Social de la Universitat de València. Consultor
estratègic especialitzat en Administració i direcció d’empreses Cooperatives i d’Economia Social. És autor dels llibres La banca que necesitamos i Las cooperativas de crédito en España, ¿Son necesarios los bancos?. En aquesta mateixa col·lecció és coautor d’Caixa Popular, un model de banca cooperativa social i diferent, i de La desfeta del sistema financer valencià en la col·lecció Vincle Panorama.

Fitxa
ISBN: 978-84-616-8616-2
Editorial: Vincle (Altriam Media&Events, S.L.)
Any d’edició: 2014
Lloc de l’edició: València
Enquadernació: Rústica
Format: 12×20 cm
Pàgines: 128
Idioma: Castellà
Preu: 14€

Contacta

Deixa'ns el teu missatge!