EL MODELO DE CONSUM

La de Consum es una historia de éxito colectivo, el de una cooperativa que nació en 1976 con un pequeño supermercado en Alaquàs (valencia). Treinta años después, Consum tiene una amplia red de puntos de venta con fuerte presencia en varias comunidades autónomas, y ha consolidado un modelo de negocio que tiene asociados un gran número de valores sociales.

Dividido en tres partes, el libro analiza la historia de esta cooperativa valenciana, su estructura y modelo de negocio, así como las claves de su éxito. Estas tres partes se complementan con una cronología comparada de los principales hitos de la historia de Consumo. El libro está prologado por el economista Vicent Soler, entonces Decano de la Facultat d’Economia de la Universitat de Valencia, y Emili Villaescusa, Presidente de la Confederación de Cooperativas de la Comunidad Valenciana.

Autores
Vanessa Campos i Climent es doctora en Economía Social y Cooperativas por la Universitat de València, profesora ayudante doctora del Departament de Direcció d’Empreses “J.J. Renau Piqueras” e investigadora del Institut d’Investigació en Economia Social, Cooperativisme i Emprenedoria (IUDESCOOP) de la misma universidad. Coautora de Caixa Popular, un modelo de banca cooperativa social y diferente, en esta misma colección. Ha participado en diversos proyectos de investigación de ámbiti nacional e internacional.

Joan Ramon Sanchis i Palacio es catedrático de Universidad, Director de IUDESCOOP, director del Màster Universitari en Economia Social de la Universitat de València. Consultor estratégic especializado en Administración y Dirección de Empreses Cooperativas y de Economía Social. Es autor de los libros La banca que necesitamos y Las cooperativas de crédito en España, ¿Son necesarios los bancos?. En esta misma colección es coautor de Caixa Popular, un modelo de banca cooperativa social y diferente, y de La desfeta del sistema financer valencià en la colección Vincle Panorama.

Ficha
ISBN: 978-84-616-8616-2
Editorial: Vincle (Altriam Media&Events, S.L.)
Fecha de la edición: 2014
Lugar de la edició: Valéncia
Encuadernación: Rústica
Medidas: 12cm x 20cm
Núm. Pág.: 128
Idioma: castellano
Precio: 14€

EL MODELO CONSUM
Una cooperativa responsable y sostenible

La de Consum és una història d’èxit col·lectiu, el d’una cooperativa que va nàixer en 1976 amb un xicotet supermercat a Alaquàs (valència). Trenta anys després, Consum té una àmplia xarxa de punts de venda amb forta presència en diverses comunitats autònomes, i ha consolidat un model de negoci que porta associats un gran nombre de valors socials.

Dividit en tres parts, el llibre analitza la història d’aquesta cooperativa valenciana, la seua estructura i model de negoci, així com les claus del seu èxit. Aquestes tres parts es complementen amb una cronologia comparada de les principals fites de la història de Consum. El llibre està prologat per l’economista Vicent Soler, aleshores Degà de la Facultat d’*Economia de València, i Emili Villaescusa, President de la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana.

Autors
Vanessa Campos i Climent és doctora en Economia Social i Cooperatives per la Universitat de València, professora ajudant doctora del Departament de Direcció d’Empreses “J.J. Renau Piqueras” i investigadora de l’Institut d’Investigació en Economia Social, Cooperativisme i Emprenedoria (IUDESCOOP) de la mateixa universitat. Coautora d’Caixa Popular, un model de banca cooperativa social i diferent, en aquesta mateixa col·lecció. Ha participat en diversos projectes d’investigació d’àmbit nacional i internacional.

Joan Ramon Sanchis i Palacio és catedràtic d’Universitat, Director d’IUDESCOOP, director del Màster Universitari en Economia Social de la Universitat de València. Consultor
estratègic especialitzat en Administració i direcció d’empreses Cooperatives i d’Economia Social. És autor dels llibres La banca que necesitamos i Las cooperativas de crédito en España, ¿Son necesarios los bancos?. En aquesta mateixa col·lecció és coautor d’Caixa Popular, un model de banca cooperativa social i diferent, i de La desfeta del sistema financer valencià en la col·lecció Vincle Panorama.

Fitxa
ISBN: 978-84-616-8616-2
Editorial: Vincle (Altriam Media&Events, S.L.)
Any d’edició: 2014
Lloc de l’edició: València
Enquadernació: Rústica
Format: 12×20 cm
Pàgines: 128
Idioma: Castellà
Preu: 14€

Related Projects
Contacta amb Vincle

0

Escriu allò que busques i ENTER per buscar

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca