CAIXA ONTINYENT
Más que palabras, hechos

Per què ha sobreviscut Caixa Ontinyent? Quin ha sigut el secret d’aquest èxit? Aquest llibre analitza el seu model de negoci i les claus de la seua estratègia. Una trajectòria amb un creixement equilibrat i responsable, ajustat als seus recursos i a l’entorn, però sense apartar-se dels seus valors tradicionals: la prudència, la cohesió dels treballadors amb l’equip directiu i el consell d’administració, i el foment de la confiança dels clients. Una aposta que manté l’esperit inicial de les caixes d’estalvis, arrelades als seus territoris i socialment responsables. Aquesta prudent forma d’actuar ha sigut qualificada en els fòrums financers com a “banca avorrida”; els autors del llibre la presenten com “la banca del sentit comú”. D’una manera senzilla i didàctica el llibre analitza la història de Caixa Ontinyent, la seua estratègia empresarial i les claus del seu èxit. Aquestes tres parts es complementen amb una cronologia comparada de les principals fites de la història de Caixa Ontinyent. El llibre està prologat per José Manuel Pastor, Degà de la Facultat d’Economia de València i Joaquín Maudos, Catedràtic de Fonaments de l’Anàlisi Econòmic de la Universitat de València, Director adjunt de l’Institut Valencià de Investigacions Econòmiques (IVIE) i col·laborador del Col·legi Universitari d’Estudis Financers (CUNEF).

Autors
José Pla Barber. Catedràtic d’Universitat d’Organització d’Empreses, Director del Màster en Estratègia d’Empresa de la Universitat de València, investigador associat John Dunning Center de la Universitat de Reading (U.K) i vicepresident d’European International Business Academy. És autor, entre altres, del llibre Dirección de Empresas internacionales.

Cristina Villar García. Doctora en Direcció d’Empreses i professora del Departament de Direcció d’Empreses “J.J. Renau Piqueras” de la Universitat de València. Professora convidada en les universitats de Reading (U.K.), Uppsala (Suècia) i Antioquia i ICESI (Colòmbia). És autora de diferents publicacions sobre estratègia, innovació i rendiment empresarial.

Ana Botella Andreu. Llicenciada en Ciències Econòmiques i màster en Internacionalització Econòmica i Comerç Internacional. Consultora en Estratègia d’Empresa, investigadora del departament de Direcció d’Empreses “J.J. Renau Piqueras” de la Universitat de València i docent de l’àrea de Direcció Estratègica.

Fitxa
ISBN: 978-84-608-7116-3
Editorial: Vincle (Altriam Media&Events, S.L.)
Any d’edició: 2016
Lloc d’edició: València
Enquadernació: Rústica
Format: 12×20 cm
Núm. Pàgs: 135
Idioma: Castellà
Preu: 14€

Contacta

Deixa'ns el teu missatge!