VINCLE participa a la Setmana del Llibre en Català de Barcelona

El diumenge 4 de setembre les principals novetats editorials valencianes seran presentades en la 34a Setmana del Llibre en Català, que tindrà lloc a la Av. de la Catedral de Barcelona, del 2 a l’11 de setembre. En aquest esdeveniment VINCLE presentarà, el proper diumenge 4 de setembre, “A mi, què em passa?“, amb la presència de Tona Català i Carme Morera, dins la taula redona «Ésser iguals, ésser diversos», juntament amb els títols “Empar, Fallera Major Infantil”, de Fani Grande, “Moisès, estigues quiet”, de Lliris Picó i “El gegant de mica en mica”, d’Aitana Carrasco.

Sota la denominació de Collita Valenciana, les editorials valencianes donaran a conèixer els seus títols més recents amb la participació de destacats autors i autores. Des de les 11:00 del matí fins les 19:00 sis taules redones serviran per a presentar per gèneres literaris aquestes novetats. La participació valenciana està organitzada per l’Associació d’Editors del País Valencià (AEPV) amb el suport de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

A més, en la caseta 54, l’AEPV coordina la participació agrupada de les editorials valencianes en La Setmana, on VINCLE tindrà a la venda tant “A mi, que em passa?“com “La desfeta del sistema financer valencià“.

Collita Valenciana està organitzada per l’Associació d’Editors del País Valencià (AEPV), amb el suport de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

Programa Collita Valenciana 2016

Leave a Comment

Contacta

Deixa'ns el teu missatge!